Ultraviola


Az UltraViola projekt jelenleg fejlesztési, alapozási fázisban van. Ha tetszik neked a koncepció, kérjük írd meg véleményedet nekünk az info@uvi.hu címre.

Fejlesztő, Üzemeltető


Az oldal fejlesztője és üzemeltetője: StartAdmin Kft.
Weblap: www.startadmin.hu
Ügyfélszolgálati iroda: 1033 Budapest, Huszti út 2.
Telefon: (+36-1) 550 00 65

Az Ultraviola weblapcsoport

Az UltraViola.hu, mint keresőoldal az uvi.hu katalógus aloldalakkal kiegészülve alkotják az ultraviola.hu domain alatt elérhető weblapcsoportot. A weblapcsoport nem titkolt célja az interneten böngészők segítésén kívül a weblap tulajdonosok, weblap szerkesztők számára felületet adni a megjelenésre.

Ebben a feladatban az uvi és az ultraviola a következő módon vesz részt:
- az uvi.hu aloldalak szerkesztősége igyekszik a lehető leghamarabb elbírálni a beküldött linkek relevanciáját, - az ultraviola.hu keresőmotorja pedig folyamatosan térképezi a magyar webet.

Szerkesztési alapelveink

Oldalunk egy átfogó linkgyűjtemény és keresőszolgáltatás, melynek célja elsősorban magyar, vagy magyar érdekeltségű (magyar nyelvű) honlapok összegyűjtése, katalogizálása.

Szabadon beküldheti weboldala linkjét bármely aloldalra (aloldalaink az uvi.hu végződésű oldalak, pl.: bank.uvi.hu). Minden beküldött linket szerkesztőink felülbírálnak, így nem garantált, hogy a beküldő által kívánt helyre, vagy egyáltalában bekerül a gyűjteménybe.

Amennyiben nincs olyan aloldal, ahova a beküldő oldala illeszkedne, írjon levelet és szerkesztőink megvizsgálják a beküldött webcímnek megfelelő aloldal létrehozásának lehetőségét.

Warning: Unknown: open(/var/www/ultraviola.hu/session/sess_t6npt0nsbscf7j07nfb0l8vh54, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/ultraviola.hu/session) in Unknown on line 0